Karijerno savjetovanje za Vas!

U okviru IPA Projekta „Karijera i obrazovanje u skladu – za sve“, 15 ustanova za obrazovanje odraslih uvodi novu uslugu KARIJERNOG SAVJETOVANJA, namijenjenu pojedincima i poslodavcima koji uz stručnu pomoć žele razviti svoje karijerne/obrazovne planove.

Karijerno savjetovanje uključuje: karijerno informiranje, usmjeravanje, savjetovanje i usmjereno je pružanju podrške osobama u bilo kojem trenutku života za donošenje odluka u:

  • obrazovanju
  • usavršavanju
  • odabiru zanimanja
  • upravljanje karijerom

Karijerno savjetovanje obuhvaca nekoliko koraka:

Znate li kako prepoznati svoje kompetencije – znanja, vještine i sposobnosti? Znate li kako upravljati svojom karijerom? Želite krenuti odmah i saznati više o sebi, što biste htjeli, mogli i što je realno na tržištu rada?

Besplatno do 26. siječnja 2012. godine

Javite se za karijerno savjetovanje u neko od sljedećih učilišta u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji

i Šibensko-kninskoj županiji.

O nama

Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta osnovana je 20. svibnja 1954. godine, kao Savez narodnih sveučilišta. U to vrijeme u Hrvatskoj je djelovalo 181 narodno sveučilište, čiji predstavnici su, na savjetovanju u siječnju te godine, istaknuli potrebu osnivanja udruge radi objedinjavanja interesa institucija koje su djelovale u različitim uvjetima.

Kontakti

Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta
10 000 Zagreb, Vlaška 65
Tel/fax: +385 1 4553 628; +385 1 4551 614
E-mail: hzpou@hzpou.hr; hznios@zg.htnet.hr